20121222

Vint-i-dos policies per detenir un venedor d'avions de paper

Y toda la casta que se ha enriquecido vilmente de la "democracia" al mismo tiempo que han destrozado el país, disfrutando de que cada día les toca la lotería..

Vint-i-dos policies per detenir un venedor d'avions de paper

Espectacle a la plaça del Mercadal. I no es tractava, avui, del ple que feia pocs minuts que s'havia acabat a l'interior del Palau Municipal. L'atenció, quan passaven pocs minuts de la una del migdia, s'ha centrat en un núvol de persones al bell mig de la plaça reusenca. Una munió de més de dues-centes persones envoltaven a un home i a un nombrós nombre de policies, vint-i-dos, entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, segons ha pogut comptabilitzar aquest mitjà de comunicació.

Pocs minuts abans, i segons expliquen els testimonis presents a la plaça, dos agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat de Reus han demanat a un home que estava assegut al centre del Mercadal que s'aixequés i deixés de vendre avions de paper a la mainada. La negativa de l'home, sempre segons la versió coincident d'alguns dels testimonis, ha sigut contestada amb un enfrontament amb la Guàrdia Urbana. Poc a poc l'ambient s'ha anat crispant i la gent que en aquella hora es trobava a la cèntrica plaça han volgut recriminar l'acció a la policia local.

Agents de la Guàrdia d'Urbana, acompanyats també per agents dels Mossos d'Esquadra, han intentant reduir a l'home mentre un centenar de persones demanaven que els deixessin anar. En algun moment els agents han arribat a emmanillar l'home malgrat els crits de «fora, fora» dels curiosos.

Fins i tot l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que feia pocs minuts havia presidit un ple a l'interior de l'Ajuntament, ha sortir al carrer per calmar els ànims. El mateix batlle ha aturat la detenció que estaven fent agents de la Guàrdia Urbana i ha acompanyat a la persona fins a l'interior del consistori. Alguns dels testimonis també han denunciat que agents de la Guàrdia Urbana havien agredit a l'home en primera instància amb diversos cops i agafant-lo del coll per retirar-lo de la plaça. A més del venedor d'avions de paper, ja a l'interior de l'Ajuntament, la policia també ha identificat a diverses persones que durant la detenció han intentat protegir a l'home, reduit a terra per diverses unitats de la Guàrdia Urbana.

No hay comentarios: